21 iunie 2012

Bine aţi venit!


Bună seara. Este ora 12.25 noaptea de fapt, dar nu puteam să încep cu "bună noapte" :). Acesta este locul în care voi încerca să vă arăt cât mai multe dintre ideile care ne colorează viaţa de zi cu zi din punct de vedere creativ şi educativ, şi bineinteles, ca surse de bucurie şi voie bună. Joaca şi veselia sunt obiectivele principale. Numele blog-ului nu este o metaforă în totalitate... ci vom vorbi despre creioane colorate, jucării, acuarele, preparate culinare poate, dar în general, despre materiale fel de fel cu care să ne punem creativitatea şi imaginaţia la treabă. Mă refer la noi, cei care vor face toate acestea, adică mami, tati şi Mathias. Are cinci luniţe si multă energie. Probabil aceasta va fi cu preponderenţă ora la care voi posta ideile noastre, deoarece restul timpului meu liber este pentru Mathias. So, let's take this colorful ride together!

10 comentarii:

  1. bine te-am gasit!
    ma bucur ca ne-ai invitat sa-ti citim blogul, multa inspiratie iti doresc!:)

    [poate te gandesti sa pui comentariile direct sub postari - optiunea 'incorporat sub postare' - e cea mai simpla varianta pentru cititor, si sa scoti verificare cuvinte - care e enervanta, iti taie tot elanul sa lasi un comentariu]

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizită, de urări şi de sugestii. Nu am dat importanţă formatului comment-urilor, dar nici nu cred că până acum a încurcat pe prea multă lume treaba aceasta :))) Poate de acum încolo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu placere.:)

      pentru tine, ca autor, e mult mai usor totul: sa citesti, sa comentezi s.a.m.d. atunci cand afli parerea cititorului, iti dai seama ca ai scapat din vedere anumite aspecte.

      lumea e grabita, de aceea un acces rapid si simplu e de preferat.

      esti abia la inceput, vei avea cu siguranta cititorii tai [fideli].:)

      Ștergere
  3. Aşa este, ai dreptate cititorule, te-ai făcut mai mult decât înţeles...

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant totul!Dar numai atat?Vad ca de anul trecut n-ati mai scris nimic.Chiar e un blog care imi place si tare as fi vrut sa-l urmaresc...Poate reveniti.Numai bine.
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos pentru apreciere. Chiar zilele trecute mă gândeam ca mi-ar plăcea să reîncep să scriu pe blog, am şi mai mult timp acum, plus că facem o mulţime de lucruri noi si interesante. Avem un an si doua luni acum :) Numai bine si vă mai aşteptăm pe la noi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ati revenit.Ma bucur ca v-am "convins" :).La multi ani inainte si la cat mai multe descoperiri.Micuta mea este cu exact un an mai mare,fratiorul ei are deja 3 ani si jumatate...asa ca stim cum sta treaba cu energia,cu descoperirile,curiozitatea...
    Succes cu scrisul si mai venim in vizita!
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos de vizită şi de urări. Da, nu e zi fără aventuri, stiţi foarte bine cum e. Iar părinţii trebuie să ţină pasul. :) Toate cele bune dvs şi copilaşilor dvs. Vă aşteptăm cu drag.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...