8 iunie 2013

Sensory Bin cu spumă :)

V-aţi jucat vreodată cu spumă de ras? Noi asta am făcut zilele trecute şi vă prezentăm aici cum a decurs această activitate foarte distractivă. Am profitat de un tub de spumă de-al lui tati şi nu l-am iertat până nu l-am golit de tot, însă noi am fi vrut şi mai multă spumă. Data viitoare vom folosi două tuburi. :) Am pregătit tot felul de ustensile, linguriţe, jucării mici de toate felurile, castronaşe, păhăruţe şi ce mai vedeţi prin imagini. Am avut şi culori alimentare dar nu am mai apucat să le folosim. Am întins pe covor păturica noastră de joacă şi activităţi şi ne-am avântat spre cutia cu surprize. Joaca a început cu studierea spumei, a continuat cu bălăcirea în ea până la coate şi dincolo de genunchi şi s-a încheiat cu un peisaj feeric din care nu mai puteai distinge foarte bine nicio jucărie sau animăluţ.

Pregătirea arsenalului de joacă
Descoperirea, experimentarea şi dezmăţul :)
Adunare generală în spume :)

Mânuţe şi picioruşe înspumate, o minge care a aterizat pe covor şi o porţie de broască cu frişcă la desert :)
Înainte şi după, diferenţa dintre cele două imagini însemnând multă veselie şi distracţie

6 comentarii:

  1. ehehei,se vede ca v-ati distrat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, şi după aceea de asemenea când am facut baie şi am spălat şi jucăriile tot în cadă. :) Mulţumim de vizită, numai bine.

      Ștergere
  2. O sa facem si noi asta, eu sper ca azi, ma duc sa caut spuma . Sigur o sa-i placa si Iuliei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Succes la distracţie, cu siguranţă activitatea va fi pe placul fetiţei. Să ne povestiţi cum a fost. O zi frumoasă şi spumoasă vă dorim!

      Ștergere
  3. Gata, am avut spuma si in cap si pe covor si peste tot.Am luat 2 tuburi ca sa avem mai multa spuma, am colorat-o, a bagat intai mainile, apoi picioarele, si apoi am mutat spuma in cada, acum inca mai miroase a spuma de ras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa, bravooo! Sună bine detaliile acestea tehnice, dar distracţia, distracţia cum a fost? Adică după cum se pare a fost distractiv şi pentru mami, nu-i aşa? :))) Cât despre miros, stim cum e, dar până la urmă e parfum doar. Poate puneţi activitatea pe blog, să ne faceţi şi nouă şi mai multă poftă de spumă colorată. Spor la joacă în continuare.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...