6 august 2013

Muddy Puddles

Zilele trecute am făcut o activitate foarte delicată. :) Sau nu. :) Am descoperit, am cercetat şi ne-am jucat în balta senzorială cu noroi! N-am intrat cu totul în noroi precum Peppa Pig sau George, dar nici puţin n-a durat procesul de curăţare de după, în care am tocit periuţa de unghii. :) Lui Mathias i-a plăcut, deşi deseori se oprea şi se uita atent la mânuţele îmbrăcate în acel ceva nou, care nu semăna cu nimic din ce atinsese până atunci. Îmi arăta palmele şi îi spuneam că este noroi şi că se spală cu apă. Îşi bălăcea mâinile un pic în apa din băltoacă şi frământa iar mocirla. După vreo zece minute de studiu intens şi de dezlegat mistere ale noroiului, a abandonat balta singurel. Dar ne vom mai juca şi altă dată în bălţi cu noroi. Spor la joacă vă dorim!

 


Sursă foto George

2 comentarii:

  1. Foarte frumos...copiii trebuie lasati sa descopere totul.Chiar si joaca in noroi are farmecul ei.Acum ceva timp eram si noi pe o straduta in spatele blocului unde locuim...tocmai plouase si ne-am oprit la o balta sa pescuim pietricele.Mami a participat activ la joc si s-a amuzat teribil de fetele uimite ale celor care treceau pe acolo. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunat! Mă refer la partea în care mami a participat la joc. :))) Cât despre feţele, părerile şi privirile celor care trec pe lângă noi... Let them be! Important este ca cei mici să fie fericiţi şi părinţii de asemenea. Aşa este, copiii trebuie să descopere, să experimenteze, noi doar să veghem la siguranţa lor. Mulţumesc de vizită. Vă mai aşteptăm. Toate cele bune!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...