26 ianuarie 2014

Concurs de la Clubul Magic!

Fiecare dintre noi şi-a făcut într-un fel sau altul, în scris sau în gând, o retrospectivă a anului ce s-a încheiat, amintindu-şi cele mai frumoase momente sau cele mai importante realizări. În mod firesc, fiecare şi-a conturat o listă mai mult sau mai puţin concretă de dorinţe sau planuri pentru anul acesta.

Aceste două coordonate, o amintire plăcută a anului ce-a fost şi o dorinţă arzătoare pentru anul ce este, reprezintă tema unui concurs foarte interesant organizat de către Clubul Magic. Premiile sunt foarte frumoase şi atractive, însă elementul inedit al concursului mi se pare tema în sine, care vă provoacă la a crea în orice fel de formă, prin orice fel de tehnică şi cu orice materiale doriţi o lucrare reprezentând o amintire frumoasă din 2013 şi o dorinţă importantă pentru 2014. Una dintre cerinţe este aceea ca lucrarea înscrisă în concurs să fie realizată în mod special pentru acesta.

http://www.clubulmagic.ro/2014/01/concurs-amintiri-si-dorinte-editia-ii-a.html

Perioada de participare este între 21 ianuarie şi 16 februarie 2014. De asemenea, acest concurs are şi o secţiune pentru gazde de blog-uri. Despre toate condiţiile de participare, atât cele ale categoriei de creaţie, cât şi cele ale categoriei pentru răspândirea informaţiei, puteţi citi mai multe detalii dând click pe imaginea de mai sus. Vă dorim să aveţi multă inspiraţie şi mult spor. Succes!

Mulţumim Clubului Magic pentru această provocare deosebită. O consider deosebită deoarece te determină să te gândeşti cu recunoştinţă la un lucru bun din trecut şi în acelaşi timp să priveşti încrezător către un scop sau dorinţă din viitor, iar conştientizarea acestora în detaliu, prin reprezentarea lor practică, nu doar crează o atitudine pozitivă participanţilor la concurs, dar poate îi duce şi mai aproape de împlinirea dorinţei lor. Promitem că ne vom înscrie şi noi la categoria de creaţie de îndată ce ne va veni o idee pentru lucrare! :)

5 comentarii:

  1. Ce frumos e aici la voi! Ca în poveste :). Mulțumesc foarte mult pentru că ai dar curs invitației și pentru că ai răspândit vestea! Ce ai scris tu despre concurs, despre temă, este exact ceea ce am simțit eu când am lansat prima ediție. Mi-au ajuns la suflețel cuvintele tale! Așteptăm și creația în colecție. Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase despre blog. Şi Clubul Magic este minunat şi mă bucur că l-am descoperit cu acestă ocazie. Mulţumim încă o dată şi pentru concurs. Numai bine şi o seară frumoasă!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...