22 aprilie 2013

Albumul cu personaje...

...de desene animate. Am alcătuit acest album cu scopul de a folosi personajele îndrăgite în diverse activităţi, jocuri de memorie, de asociere, sau pur şi simplu pentru a-l răsfoi cu zâmbetul pe buze. Dăm paginile una câte una şi vorbim despre personaje, ne aducem aminte cum fac ele, că Mickey dansează, că frăţiorul lui Peppa Pig, George, sughiţă de zor, cum Billi şi Bam Bam zic Bye Bye şi ne fac cu mâna sau cum Big Bug Band (pe care noi i-am poreclit Cântăcioşii) cântă cu gura până la urechi. Sunt personaje pe care le-am văzut pe dvd-uri, la Disney Junior sau la Baby Tv. Câteodată, la nevoie, inventăm câte-o poveste în care Charlie and the Numbers se întâlnesc cu Tulli sau cu Donald Duck, şi uite aşa ne tot vin idei de povestit până vine Moş Ene pe la gene.

Pentru a face acest album am folosit:

* un album foto (merge orice mărime până în A4);
* fotografii cu personajele preferate de pe internet;
* cele necesare printării (aveţi grijă să setaţi imprimanta pentru ca mărimea pozelor să fie potrivită cu albumul pe care îl folosiţi. Se pot folosi foi normale de xerox sau cartonate;
* o etichetă autocolantă sau coală autocolantă de printat pentru numele albumului, pe care o puteţi personaliza cum vă place;
* foarfecă şi timp pentru decupat. :)


Puteţi aşeza şi asocia imaginile cu personaje în ce ordine doriţi, chiar dacă nu fac parte din acelaşi desen animat. Oricând se pot lega prietenii noi. :) De asemenea, personajele se pot repeta într-o altă ipostază, iar în filele de album rămase goale, puteţi adăuga cu timpul alţi prieteni animaţi.




Mai avem şi alte idei de albume pentru joacă şi pentru activităţi educative. Vi le vom arăta pe măsură ce le vom crea. Spor la treabă cu acest album şi la creat activităţi pe baza fotografiilor. Daţi frâu liber imaginaţiei şi Have fun!


6 comentarii:

  1. foarte foarte frumos si interesant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super ideea!Noi nu ne-am gandit la album...le-am mai lipit pe perete.
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun şi aşa! Pe perete îi vedeţi şi mai bine. Mulţumim pt. apreciere. Numai bine.

      Ștergere
  3. Va recomandam si desenele noastre preferate...sunt frumoase si educative, chiar isi merita locul intr-un album :Bobita si buburuza, Noukie,Paco si Lola, Dougie deghizat.
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus în album personajele cu care am facut cunoştinţă până acum, dar de abia aşteptăm să adăugăm altele noi. Mulţumim pentru sugestii. Albumul nostru e deja foarte ciufulit de la răsfoială :))) Vă mai aşteptăm pe la noi. Să aveţi o mini vacanţă minunată!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...