18 mai 2013

Giveaway de la ColorYourLifeinJoy!

Update: 25 Mai 2013

And the Winner is...



Felicităm câştigătoarea şi o rugăm să ne contacteze prin email la colorlifeinjoy@yahoo.com sau prin mesaj privat pe Facebook, pentru ca premiul să ajungă cât mai repede la destinaţie.

De asemenea, le mulţumim tuturor participanţilor, tuturor celor care ni s-au alăturat, promiţându-le în acelaşi timp că vor urma şi alte concursuri şi giveaway-uri de la ColorYourLifeinJoy, pe lângă nelipsitele poveşti despre peripeţiile din călătoria noastră prin copilărie. În zilele următoare vor găsi chiar aici un cadou de bun venit, disponibil pentru oricine ne vizitează blogul, cadou numai bun de pus în ramă. Enjoy and color your lives in joy!

 ********************************************************************

Luna mai este pentru noi una plină ochi de aniversări şi sărbători, iar cu această ocazie vrem să facem şi noi un dar cuiva care ne este alături, pentru a marca atmosfera festivă şi online. Aşadar o ramă decorativă handmade, în culori minunate şi cu un mesaj deosebit de la VioletGarden, ideală pentru camera copilului poate fi a dvs. înscriindu-vă pentru acest giveaway pe Facebook. 

Tot ce trebuie să faceţi este să daţi like paginii ColorYourLifeInJoy, să daţi share imaginii de concurs şi să ne spuneţi într-un comment la acea postare ce culoare are sau va avea camera copilului dvs.

Înscrierile se pot face până pe 24.05.2013, ora 24.00, iar pe 25.05.2013 se va extrage câştigătorul cu ajutorul random.org şi va fi anunţat şi aici şi pe pagina de Facebook.

Vă aşteptăm cu mare drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...